Alf Mota

 

Creador de MacroSeny; cuiner i professor de cuina; xef terapèutic personal; organitzador de caterings ecològics.

 

Format en macrobiòtica, en nutrició i dietètica, en cuina aplicada a la dietoteràpia, en agroecologia i en comunicació.

 

 

He treballat en restauració com a cuiner vegetarià i he assistit a diferents formacions sobre alimentació, dietètica i nutrició a diferents països. Imparteixo conferències en escoles, associacions, cooperatives, fires, botigues ecològiques, entre altres llocs.

 

El meu viatge al món d'una alimentació conscient comença des de molt jove, per motius ideològics vaig decidir seguir una dieta vegetariana. Més tard, la macrobiòtica m'ha ensenyat que l'alimentació forma part del nostre univers i que aquest ha d'estar ple d'alegria i d'un agraïment infinit que no podem deixar de compartir.

 

Doncs vaig començar llavors un camí d'investigació gastronòmica des de la terra al plat, a la recerca d'una nutrició saludable, equilibrada i a l'abast de tothom. La base és l'observació de la naturalesa i el mètode: estar present.

 

Defenso que els principis alimentaris d'Orient i d'Occident han de nodrir-se uns als altres, de manera que cada persona es trobi amb el seu principi d'equilibri dietètic sòlid. Així mateix, és necessària la pràctica d'una cuina amb seny i cor, que combini el benestar físic, emocional, social i espiritual.

 

El meu cos és el meu laboratori, la terra on conreo la meva salut. En trobar el poder d'una dieta equilibrada vaig poder reconèixer que la felicitat estava a l'abast de les meves mans, a la meva cuina. L' inquietud de compartir aquesta alegria de viure em va fer crear MacroSeny – Cuina amb Cor i Seny.

 

Idiomes: portuguès, català, castellà, anglès, francès i italià.

 

ENTREVISTA A LA REVISTA VIRTUAL "ETS EL QUE MENGES":

 http://www.etselquemenges.cat/convidat/lalimentacio-ens-ajuda-a-millorar-la-salut-pero-tambe-a-aconseguir-objectius-laborals-economics-32372

 

Xarxes socials:

 

Linkedin: https://www.linkedin.com/pub/macro-seny/46/98/58b

 

Facebook: https://www.facebook.com/alf.mota.7

 

Twitter: https://twitter.com/MacroSeny

 

Google+: https://plus.google.com/+AlfMota/

 

BLOG

www.alfmota.tumblr.com